2017. március 25., szombat

Március 20-hétfő




Budapest tudta, hogy legszebb arcát kell mutatnia a héten, ragyog napsütés, kellemes tavaszi hétfő köszöntötte vendégeinket, 10 órakor találkoztunk az iskolában, ahová mindenki vidáman és várakozásokkal telve érkezett.
A tantestület lelkes és istenien sütő tagjai csodálatos süteményeket készítettek, amit kávé, üdítő, egy könnyed reggeli csevej mellett el is fogyasztottunk minden reggel. Így történt ez most is, majd csapatépítés kezdődött, vicces játékokkal, vegyes csapatokkal, hogy jól megismerhessük egymást.

Vendégeink megismerkedtek az iskola épületével, Závodi tanár úr még a toronyba is felvitt bennünket, ahonnan megcsodálhattuk Pesterzsébetet.
13 órákor a Tortuga étteremben ebédeltünk, ahol nagyon szívélyesen fogadtak bennünket és isteni ebédet készítettek számunkra. Vendégeink nagyon elégedettek voltak a magyar gasztronómiával.



Ebéd után folytattuk a munkát az iskolában, majd délután a Városházára mentünk, ahol Ecsedi Nagy Andrea körbevezetett minket az épületben, jártunk a polgármester úr irodájában, megnézhettük a képviselő testület üléstermét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése