2017. február 4., szombat


2016.november 24.

4. nap


Végre elérkezett a kirándulás ideje. Már előre nagyon fárasztó napnak tűnt. Főleg, hogy a találkozó hajnali 6:30 kor volt.
A fogadóiskolánál várt minket egy nagy busz, amivel az első úti célunk Bran városa volt, ahol a híres Drakula várát nézhettük meg. Korántsem volt rémisztő, sokkal inkább érdekes. A várat körülvevő táj szépsége, illetve a látkép előtt kénytelenek voltunk elidőzni kicsit. Gyönyörű hely :)Dolgunk végeztével ismét buszra pattantunk. Utunk következő állomása a Prahova völgyben található üdülővárosba, Sinaia városába vezetett. Egy gyors ebéd után le is sétáltuk a bevitt felesleges kalóriákat mire felértünk I. Károly egykori román király rezidenciájához. Szépségben, pompában és látképben itt sem volt hiány. Visszatérve a városba volt egy kis szabadidőnk várost nézni, illetve az otthon maradtaknak ajándékot venni.


Az idő is szépen elment így indulnunk kellett haza. Ez a 3 órás út csendesre sikerült. Sokan zenét hallgattak, relaxáltak vagy csak egyszerűen aludtak egy jót, hiszen volt rá 3 óránk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése