2017. február 4., szombat


2016.november 25.
5. nap

Elérkezett az utolsó nap. Egész délelőtt szabad volt, így lehetőségünk is kialudni magunkat, illetve egy kicsit várost nézni, bevásárolni.

Délután kezdődött a záró rendezvény. Zenés táncos mulatság vette kezdetét, melyet a helyi folklór, illetve a fogadó iskola tanulóinak táncbemutatói színesített. 





A küldöttségeket a vendéglátóink ellátták szuvenírekkel, emléktárgyakkal is. Egy rövid, a hetet összefoglaló prezentáció után pakolhattunk, hisz a záró rendezvényt egy rendezvényházban folytattuk. Megérkezve a belváros szélén található helyszínre, mindenki izgatott volt, hisz a hírek szerint vacsora és egy kis közös táncos-zenés program várt minket mintegy megkoronázva az egész heti programot. Pici időnk volt felfrissülni, illetve megbeszélni mi minden történni velünk az eltelt 5 napban. Az est utolsó előtti programja a hivatalos átadó és köszöntés volt. Minden diák és kísérő tanár oklevelet kapott, hogy ezt az egy hetes programot kisebb-nagyobb sérülések, veszteségek nélkül, de sokkal több élménnyel és sok új baráttal teljesítette. 

Így egy hét alatt nagyon összeszoktunk, megkedveltük a csapatot és minden fennakadás nélkül, folyékonyan ment már a kommunikáció is angolul. :) Ez jó alapja volt az est befejezéséhez, a vacsorához és egy kis zenés táncos szórakozáshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése